Samsung lansează oficial telefoanele Galaxy E5 și E7 În India; Acestea sunt versiuni mai accesibile de modele Galaxy A

1.339 ori
<b>Samsung lansează oficial telefoanele Galaxy E5 și E7 În India; Acestea sunt versiuni mai accesibile de modele Galaxy A</b>în vreme ce la CES 2015 nu a lansat produse care să ne intereseze foarte mult la Mobilissimo.ro, Samsung a oferit un regal publicului din India, unde a lansat 2 noi telefoane. Astfel, cu ocazia debutului local al modelelor Galaxy A3 și A5 au fost...

în vreme ce la CES 2015 nu a lansat produse care să ne intereseze foarte mult la Mobilissimo.ro, Samsung a oferit un regal publicului din India, unde a lansat 2 noi telefoane. Astfel, cu ocazia debutului local al modelelor Galaxy A3 și A5 au fost anunțate și două modele complet noi, Galaxy E7 și Galaxy E5.

Ele pot fi percepute că versiuni mai accesibile de terminale Galaxy A și bănuiam că aceste handseturi vor sosi, având în vedere scăpările din ultima lună. Samsung Galaxy E5 este un telefon cu ecran Super AMOLED de 5 inch, procesor quad core de 1.2 GHz, 1.5 GB RAM și 16 GB stocare, plus slot microSD. El include și o cameră de 8 MP în spate, o cameră secundară de 5 MP și o baterie de 2400 mAh.

Samsung Galaxy E5

Galaxy E7 e ceva mai bine dotat, cu un display de 5.5 inch, cu rezoluție 720p, un procesor quad core de 1.2 GHz, 2 GB RAM și o cameră principală de 13 MP, plus cameră secundară de 5 MP și baterie de 2950 mAh. Ambele terminale măsoară doar 7.3 mm în grosime și vin cu sloturi dual SIM hibride, plus Android 4.4 ca OS. Aceste produse au parte și de funcții că wide angle selfie, Beauty Face sau realizare de selfie prin comandă vocală.

Samsung Galaxy E7

Galaxy E5 va costa 305 dolari, iar E7 în jur de 363 dolari, deci clar mai puțin decât modelele din seria Galaxy A. Ele debutează în India pe 20 ianuarie și probabil și internațional la puțin timp după.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×