Samsung lansează oficial un nou telefon cu clapetă: Samsung W789 Hennessy

2.200 ori
<b>Samsung lansează oficial un nou telefon cu clapetă: Samsung W789 Hennessy</b>Deși acesta nu pare a fi modelul Galaxy Folder care a tot ajuns pe web în ultima vreme, iată că Samsung a lansat în sfârșit un terminal cu clapetă. Acesta este un model Android cu design neobișnuit pentru anul în care ne aflăm. &nbsp;...

Deși acesta nu pare a fi modelul Galaxy Folder care a tot ajuns pe web în ultima vreme, iată că Samsung a lansat în sfârșit un terminal cu clapetă. Acesta este un model Android cu design neobișnuit pentru anul în care ne aflăm.

Terminalul vine cu două touchscreen-uri, unul la interior și altul la exterior, un procesor quad core și are capacitate dual SIM (CDMA și GSM). înainte ca nostalgicii să se bucure, rețineți că acest device are șanse minime să pătrundă în afară Asiei. Site-ul oficial Samsung listează acest produs sub numele de Hennessy, iar handsetul vine cu ecrane de 3.3 inch, cu rezoluție de 320 x 480 pixeli.

Alte dotări includ un procesor quad core de 1.2 GHz, o cameră de 5 megapixeli, slot microSD, 1 GB RAM, WiFi, Bluetooth și GPS. Avem la bord și o baterie de 1500 mAh, iar smartphone-ul rulează Android 4.1 Jelly Bean. Din păcate nu avem un preț sau o dată clară de lansare pentru acest handset, dar știm că operatorul China Telecom îl va distribui.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×