Sony provoacă Samsung la duel, programează lansarea lui Honami pe 4 septembrie

1.062 ori
<b>Sony provoacă Samsung la duel, programează lansarea lui Honami pe 4 septembrie</b>După modelul bătăliilor mai vechi dintre HTC și Nokia la conferințele tech, Sony a programat evenimentul de lansare a lui Honami în aceeași și cu cel al lui Samsung Galaxy Note 3. E vorba despre dată de 4 septembrie, ambele showuri fiind asociate...

După modelul bătăliilor mai vechi dintre HTC și Nokia la conferințele tech, Sony a programat evenimentul de lansare a lui Honami în aceeași și cu cel al lui Samsung Galaxy Note 3. E vorba despre dată de 4 septembrie, ambele showuri fiind asociate cu IFA 2013 Berlin.

în vreme ce Samsung va prezenta un nou phablet, Sony se va întoarce la segmentul cameraphone-urilor, Honami fiind dotat cu o cameră de 20 megapixeli și tehnologii ca BIONZ și G Lens. Interesant e că evenimentul Sony are loc cu câteva ore înainte de cel Samsung, furând puțin din strălucirea lui Galaxy Note 3.

Sony provoacă Samsung la duel, programează lansarea lui Honami pe 4 septembrie

între timp a mai apărut o imagine cu Sony Honami, de această dată pe alb. Zvonurile afirmă că terminalul este dotat cu o baterie de 3000 mAh și un senzor de cameră de 1/2.3 inch. Rămâne de văzut dacă Sony va prezenta și acele atașamente cu lentile și senzor foto pentru terminalele mobile, transformând un device iOS sau Android într-un soi de DSLR.

Sony provoacă Samsung la duel, programează lansarea lui Honami pe 4 septembrie

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×