Samsung primește noi brevete pentru un design de smartphone, tableta și difuzoare

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.091 ori
<b>Samsung primește noi brevete pentru un design de smartphone, tableta și difuzoare</b>Biroul American de Brevete și Trademark-uri le-a acordat celor de la Samsung 34 de brevete noi de design în această săptămână. Ele acoperă noi smartphone-uri, tablete, difuzoare și elemente de interfață. &nbsp; în ultima vreme Samsung a tot...

Biroul American de Brevete și Trademark-uri le-a acordat celor de la Samsung 34 de brevete noi de design în această săptămână. Ele acoperă noi smartphone-uri, tablete, difuzoare și elemente de interfață.

în ultima vreme Samsung a tot primit brevete de acest gen, inclusiv unul ce aduce foarte mult cu ASUS PadFone, adică un telefon care se introduce într-o tabletă, dar și un monitor cu design în stil iMac. Noul smartphone pe care îl vedeți în imaginea de mai sus ar putea fi Galaxy S5, asta dacă suntem optimiști. Poate e vorba de o surpriză și Samsung va produce următorul Nexus Phone, ceea ce nu m-ar deranja deloc.

Brevete/Patente Samsung

Interesant e și designul de tabletă, care pare axat pe un sistem de răcire și aerisire mai eficient, cu sistem de ventilare lateral. Având în vedere nevoia de răcire, e posibil ca tableta să fie una cu procesor foarte puternic la interior, poate chiar un Haswell, cine știe? în cele din urmă, se pare că Samsung tot brevetează iconuri pentru o nouă interfața. Să fie acestea pentru Tizen OS sau ne pregătim de un nou TouchWiz?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×