Samsung lanseaza un magazin online de aplicatii S60, parca in ciuda Nokia

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.271 ori
<b>Samsung lanseaza un magazin online de aplicatii S60, parca in ciuda Nokia</b>Samsung a anuntat ca va lansa asa-numitul Samsung Mobile Applications Store, care face parte din programul Mobile Innovator si este un serviciu care furnizeaza aplicatii pentru telefoanele mobile bazate pe platforma S60. Serviciul va fi disponibil in...

Samsung a anuntat ca va lansa asa-numitul Samsung Mobile Applications Store, care face parte din programul Mobile Innovator si este un serviciu care furnizeaza aplicatii pentru telefoanele mobile bazate pe platforma S60. Serviciul va fi disponibil in Marea Britanie initial si va lista atat aplicatii comerciale, cat si softuri freeware.

Nu exista nici un cost pentru developerii ce doresc sa isi puna la dispozitie aplicatia prin acest serviciu, iar hostarea softului este complet gratuita. Developerii primesc automat un cont Samsung Mobile Applications, cu care acceseaza serviciul, de indata ce isi creaza un cont Samsung Mobile Innovator. Magazinul online de aplicatii va fi lansat in cadrul Mobile World Congress 2009, care debuteaza la Barcelona pe 16 februarie.

Initial, serviciul va oferi publicului 1100 de aplicatii, printre care si softuri Windows Mobile. Puteti arunca o privire chiar acum asupra lui Samsung Mobile Applications, el fiind disponibil pentru preview la aceasta adresa. Oare ce parere are Nokia in legatura cu acest serviciu rival, de vreme ce el ofera aplicatii S60, care isi gasesc locul pe terminalele produse de finlandezi?

Sursa: Symbian-guru.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×