LG Arena KM900, telefon cu touchscreen si rival pentru iPhone

2.268 ori
<b>LG Arena KM900, telefon cu touchscreen si rival pentru iPhone</b>Iata ca LG pregateste un rival pe masura lui iPhone si HTC Touch HD, evident un terminal high end cu functii media avansate si display touchscreen. Pe numele sau LG KM900 Arena, telefonul a fost "scapat" intr-o brosura a retailerului olandez Phone House....

Iata ca LG pregateste un rival pe masura lui iPhone si HTC Touch HD, evident un terminal high end cu functii media avansate si display touchscreen. Pe numele sau LG KM900 Arena, telefonul a fost "scapat" intr-o brosura a retailerului olandez Phone House.

LG Arena KM900 este un terminal full touchscreen cu carcasa metalica, dotat cu o camera de 5 megapixeli, ce suporta inregistrare video cu o calitate DVD, iar telefonul suporta probabil si playback DivX. Pe lista de specificatii se afla si conectivitatea WiFi, un GPS si noua interfata inovatoare S-Class 3D, care aminteste foarte mult de cea de pe iPhone, dupa cum puteti observa in imaginea de mai sus.

Telefonul este deja in productie si va sosi in magazinele europene in luna martie. Trebuie sa remarcam asemanarea cu Samsung Omnia, la capitolul design, dar un hibrid dintre iPhone si Samsung cu ecran touch poate fi doar un handset de succes, nu-i asa?

Sursa: Unwiredview.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×