Samsung Galaxy S9 va primi soluții de autentificare facială și pe bază de iris îmbunătățite

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.616 ori
<b>Samsung Galaxy S9 va primi soluții de autentificare facială și pe bază de iris îmbunătățite</b>Un raport emis de către publicația sud-coreeană ETnews.com ne devăluie faptul că Samsung va aduce o îmbunătățire a soluțiilor de scanare facială și scanare a retinei pe flagship-ul Galaxy S9. Aceste schimbări vor avea de-a face

Conform unui raport emis de publicația sud-coreeană ETNews, se pare că flagship-ul Samsung Galaxy S9 va aduce și îmbunătățiri la nivel de autentificare biometrică. Se va păstra scanner-ul de amprente în spate, dar vom primi și actualizări pentru soluțiile de recunoaștere facială și de recunoaștere a irisului - schimbări ce vor sosi la nivel software aparent.

Suntem informați că viitorul Galaxy S va opta pentru o cameră selfie de 8 megapixeli, identică cu cea de pe duo-ul Galaxy S8 și Galaxy S8+. Totuși, vor fi incluse câteva noutăți software care ar trebui să ofere imagini mai calitative. Poate primim și un mod bokeh pentru senzorul frontal!

Rămâne să aflăm cât de sigure vor fi noile soluții de scanare biometrice, asta pentru că pe Galaxy S8 ele nu funcționează cum ar trebui. Ne-a fost demonstrat cum se poate obține acces rapid pe un terminal folosind o fotografie de înaltă rezoluție a posesorului, lucru care în cazul soluției Face ID de pe iPhone X nu funcționează. Ar fi greu de prezis dacă și Samsung va oferi un sistem 3D ca pe iPhone, dar rămânem optimiști. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×