Samsung Galaxy S9 ar putea veni cu sistemul Intelligent Scan, de autentificare facială - rival pentru Face ID

3.218 ori
<b>Samsung Galaxy S9 ar putea veni cu sistemul Intelligent Scan, de autentificare facială - rival pentru Face ID</b>Continuă scăpările legate de Samsung Galaxy S9, de această dată cu accentul pe un sistem de autentificare facială, cunoscut drept Intelligent Scan. Acesta ar fi fost dezvăluit prin intermediul unui scurt clip pe care îl vedeţi mai jos.

Continuă scăpările legate de Samsung Galaxy S9, de această dată cu accentul pe un sistem de autentificare facială, cunoscut drept Intelligent Scan. Acesta ar fi fost dezvăluit prin intermediul unui scurt clip pe care îl vedeţi mai jos.

În cele 6 secunde de video vedem că sistemul funcţionează fără probleme atât ziua, cât şi noaptea şi foloseşte un senzor amplasat frontal pentru a identifica fața utilizatorului. Cei care au propagat scăparea afirmă că noul tool va combina scanarea de iris cu un soft nou de recunoaştere facială. Sursele mai afirmă şi că noul sistem obţine rezultate mai bune decât soluţiile rivale chiar dacă lumina e foarte puternică sau foarte slabă.

De vreme ce nu pare să implice vreun hardware nou, această soluţie ar putea să ajungă şi pe telefoanele anului trecut, precum Galaxy S8 sau Note 8, printr-o actualizare viitoare. Recent am mai aflat o idee de autentificare biometrică, prin intermediul fluxului sanguin al unei persoane, utilizând senzorul de puls. Presiunea e mare pe Samsung să livreze un produs rival cu Face ID şi asta fără să aibă 5 ani timp să îl pregătească precum Apple.

Ce vom primi aflăm pe 25 februarie la MWC 2018, în vreme ce la vară sau în toamnă vedem cum stăm şi cu scannerul de amprente integrat în ecranul lui Note 9.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×