Samsung Memoir, premiera de 8 megapixeli pentru T-Mobile

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.120 ori
<b>Samsung Memoir, premiera de 8 megapixeli pentru T-Mobile</b>T-Mobile si-a aratat intentiile de a intra pe piata telefoanelor cu camere performante, lansand modelele Motorola ZN5 si Samsung Behold, dar iata ca 5 megapixeli nu sunt niciodata de ajuns, astfel ca operatorul american va lansa noul Samsung Memoir cu...

T-Mobile si-a aratat intentiile de a intra pe piata telefoanelor cu camere performante, lansand modelele Motorola ZN5 si Samsung Behold, dar iata ca 5 megapixeli nu sunt niciodata de ajuns, astfel ca operatorul american va lansa noul Samsung Memoir cu camera de 8 megapixeli.

 
Handsetul tocmai a fost anuntat oficial de catre T-Mobile USA si stim ca el suporta conectivitate 3G si este dotat cu un display full touchscreen. Interfata sa este clasica TouchWiz, iar printre specificatiile sale se numara AGPS, browser full HTML si evident camera de 8 megapixeli cu blitz Xenon.

Pretul si data de lansare nu sunt cunoscute, in cazul lui Memoir, dar ce este sigur este ca acest terminal va sosi pe piata americana pana la finalul acestei luni. Asteptam acum experiente hands-on si primele recenzii ale handsetului, eventual prezenta sa printre multele telefoane noi Samsung la standurile de la Mobile World Congress 2009.
 
Sursa: Engadgetmobile.com

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×