Samsung Memoir, premiera de 8 megapixeli pentru T-Mobile

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.133 ori
<b>Samsung Memoir, premiera de 8 megapixeli pentru T-Mobile</b>T-Mobile si-a aratat intentiile de a intra pe piata telefoanelor cu camere performante, lansand modelele Motorola ZN5 si Samsung Behold, dar iata ca 5 megapixeli nu sunt niciodata de ajuns, astfel ca operatorul american va lansa noul Samsung Memoir cu...

T-Mobile si-a aratat intentiile de a intra pe piata telefoanelor cu camere performante, lansand modelele Motorola ZN5 si Samsung Behold, dar iata ca 5 megapixeli nu sunt niciodata de ajuns, astfel ca operatorul american va lansa noul Samsung Memoir cu camera de 8 megapixeli.

 
Handsetul tocmai a fost anuntat oficial de catre T-Mobile USA si stim ca el suporta conectivitate 3G si este dotat cu un display full touchscreen. Interfata sa este clasica TouchWiz, iar printre specificatiile sale se numara AGPS, browser full HTML si evident camera de 8 megapixeli cu blitz Xenon.

Pretul si data de lansare nu sunt cunoscute, in cazul lui Memoir, dar ce este sigur este ca acest terminal va sosi pe piata americana pana la finalul acestei luni. Asteptam acum experiente hands-on si primele recenzii ale handsetului, eventual prezenta sa printre multele telefoane noi Samsung la standurile de la Mobile World Congress 2009.
 
Sursa: Engadgetmobile.com


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×