Samsung Moment 2, primul telefon cu interfata TouchWiz 3.0?

1.520 ori
<b>Samsung Moment 2, primul telefon cu interfata TouchWiz 3.0?</b>Daca HTC se mandreste cu interfata Sense/TouchFLO 3D, ei bine Samsung are varianta TouchWiz de UI, ajunsa acum la versiunea 3.0. Aceasta interfata este prezenta pe noul terminal Samsung Moment 2, care a scapat recent pe web, purtand logo-ul operatorului...

Daca HTC se mandreste cu interfata Sense/TouchFLO 3D, ei bine Samsung are varianta TouchWiz de UI, ajunsa acum la versiunea 3.0. Aceasta interfata este prezenta pe noul terminal Samsung Moment 2, care a scapat recent pe web, purtand logo-ul operatorului Sprint.

Handsetul ruleaza Android 2.1 si vine cu specificatii similare cu cele ale lui Moment. Acestea includ suport pentru conectivitate CDMA, o tastatura full QWERTY, dar din pacate Samsung nu a inclus pe noul telefon si celebrul sau display Super AMOLED. Observati si prezenta unor taste touch, imediat sub ecranul terminalului, speram noi unele la fel de comode ca si cele de pe terminalele HTC de ultima generatie.

Speram ca Moment 2 sa poposeasca si in Europa cat de curand...

Samsung Moment 2

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×