Vodafone Romania ofera acum Internet mobil cu viteze de pana la 21,6 Mbps

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 2.037 ori
<b>Vodafone Romania ofera acum Internet mobil cu viteze de pana la 21,6 Mbps</b>Vodafone Romania tocmai a anuntat extinderea retelei HSPA+, oferind astfel viteze de Internet mobil de pana la 21,6 Mbps pentru download si de pana la 5,7 Mbps pentru upload. Aceasta oferta se aplicata in Bucuresti, dar si in15 noi localitati. &nbsp;...

Vodafone Romania tocmai a anuntat extinderea retelei HSPA+, oferind astfel viteze de Internet mobil de pana la 21,6 Mbps pentru download si de pana la 5,7 Mbps pentru upload. Aceasta oferta se aplicata in Bucuresti, dar si in15 noi localitati.

Operatorul ofera cea mai extinsa acoperire pentru servicii tip broadband mobil, cu viteze de pana la 21,6 Mbps, bazandu-se pe tehnologia HSPA+. In cazul in care doriti sa aflati orasele cu acoperire pentru noul serviciu, iata-le: Cluj-Napoca, Timisoara, Bucuresti, Brasov, Iasi, Ploiesti, Constanta, Sibiu, Arad, Baia-Mare, Pitesti, Targu-Mures, Oradea, Mamaia, Bran si Satu Mare.

Persoanele fizice care folosesc serviciile Vodafone, dar si cele din segmentul business au acum acces la cele mai mari viteze la transferul de date pe mobil, datorita pachetului Internet Nelimitat Profesional. Acesta include trafic initial lunar de 16 GB, cu un tarif de 26.00 euro pe luna, cu mentiunea ca traficul ce depaseste 16 GB nu va fi taxat extra, dar viteza corespunaztoare pachetului va scadea la 128 kbps download si 64 kbps upload.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×