Vodafone Romania colaboreaza cu Twitter, utilizatorii pot primi/ trimite tweeturi via SMS

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 1.765 ori
<b>Vodafone Romania colaboreaza cu Twitter, utilizatorii pot primi/ trimite tweeturi via SMS</b>Vodafone Romania tocmai a anuntat incheierea unui parteneriat cu Twitter, prin intermediul caruia va permite utilizatorilor sai sa primeasca notificari gratuite prin SMS cu tweet-urile postate de prieteni. &nbsp; &nbsp; Puteti activa serviciul prin...

Vodafone Romania tocmai a anuntat incheierea unui parteneriat cu Twitter, prin intermediul caruia va permite utilizatorilor sai sa primeasca notificari gratuite prin SMS cu tweet-urile postate de prieteni.

Puteti activa serviciul prin trimiterea unui mesaj cu textul "START" la numarul 89338 ("TWEET"). Veti putea posta mesaje pe Twitter prin SMS folosind tot numarul de telefon 89338, cu un tarif de 5 eurocenti pe mesaj plus TVA, dar notificarile primite cand persoanele apropiate posteaza tweet-uri sunt gratuite. Puteti alege sa primiti notificari doar pentru anumite contacte si selecta un interval orar pentru primirea acestora.

Serviciul poate fi activat si din setarile contului de Twitter, la sectiunea "Mobile". Daca doriti mai multe informatii, puteti trimite un SMS gratuit la numarul 8877, cu textul "twitter" si veti primi un link pe care il puteti accesa de pe telefon.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×