Samsung Moment primeste upgrade-ul Android 2.1 mai devreme decat se astepta!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.063 ori
<b>Samsung Moment primeste upgrade-ul Android 2.1 mai devreme decat se astepta!</b>Va informam cu cateva saptamani in urma ca Google a anuntat upgrade-ul terminalelor Android la versiunea 2.1, indiferent de model. Ei bine acest upgrade se va realiza treptat, dar se pare ca Samsung Moment beneficiaza de el mai devreme decat alte...

Va informam cu cateva saptamani in urma ca Google a anuntat upgrade-ul terminalelor Android la versiunea 2.1, indiferent de model. Ei bine acest upgrade se va realiza treptat, dar se pare ca Samsung Moment beneficiaza de el mai devreme decat alte handseturi, prin intermediul unei scapari.

Multumita unor membri ai forumului SDX-Developers, avem acum la dispozitie un link pentru download-ul unei arhive care contine nu mai putin de 2 versiuni ale OS-ului, scapate pe web: ECLAIR.DC23 si ECLAIR.DD03. Aparent, cea din urma versiune este cea mai stabila, desi unii utilizatori mentioneaza probleme cu Android Marketplace.

Ambele build-uri suporta convorbiri si transfer de date si trebuie mentionat ca acest update va sterge toate datele de pe Samsung Moment. Banuim ca va urma si o lansare oficiala a update-ului, pentru a evita orice problema sau bug.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×