Spy Shop Black Friday 2017

Discursul lui Steve Jobs de la lansarea lui iPhone OS 4.0, disponibil pe web

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.289 ori
<b>Discursul lui Steve Jobs de la lansarea lui iPhone OS 4.0, disponibil pe web</b>Dupa cum probabil deja stiti, Steve Jobs, CEO Apple a prezentat aseara noua platforma pentru iPhone/iPad, iPhone OS 4.0. Inovatia principala a acesteia este implementarea suportului pentru multitasking, iar daca doriti sa il revedeti pe Steve in actiune,...

Dupa cum probabil deja stiti, Steve Jobs, CEO Apple a prezentat aseara noua platforma pentru iPhone/iPad, iPhone OS 4.0. Inovatia principala a acesteia este implementarea suportului pentru multitasking, iar daca doriti sa il revedeti pe Steve in actiune, puteti arunca o privire pe site-ul Apple unde clipul video al discursului sau este disponibil.

Va reamintim ca Steve Jobs a anuntat ieri faptul ca Apple a vandut 300.000 de tableturi iPad in prima zi, cu un total de 450.000 de unitati vandute pana acum. Impresionant este si numarul de aplicatii descarcate pe iPad: 3.5 millioane, dar si mai impresionant este numarul total de aplicatii descarcate din App Store pana acum: 4 miliarde.

Cel mai interesant anunt al serii a fost cu siguranta cel al platformei iPhone OS 4.0, care vine cu nu mai putin de 100 de functii noi, printre care si multitasking, suport pentru tastaturi Bluetooth, zoom digital de 5x pentru camera, focus in mod de captura video si multe altele. O alta noutate este implementarea folderelor, care pot acum include mai multe aplicatii de acelasi tip, cum ar fi jocurile.

Un alt debut important al serii a fost cel al serviciului Apple iAd, un nou serviciu de advertising care foloseste un sistem de "aplicatie in aplicatie", pentru a prezenta reclamele utilizatorilor. In acest mod developerii vor obtine profit din aplicatiile gratuite, iar marile companii vor avea o noua metoda de advertising la dispozitie.

▶▶▶ Bluboo S8 Black la 975 lei ◀◀◀
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×