Samsung Moment si HTC Hero trec direct la update-ul Android 2.1

Autor:  | Publicat în:  Google 1.152 ori
<b>Samsung Moment si HTC Hero trec direct la update-ul Android 2.1</b>Dupa ce am aflat ca HTC Hero si Samsung Moment vor fi upgradate in curand la versiunea 2.0 a OS-ului Android, iata ca descoperim via Twitter ca terminalele vor trece direct la versiunea 2.1. &nbsp; &nbsp; Tweetul este al reprezentantilor operatorului...

Dupa ce am aflat ca HTC Hero si Samsung Moment vor fi upgradate in curand la versiunea 2.0 a OS-ului Android, iata ca descoperim via Twitter ca terminalele vor trece direct la versiunea 2.1.

Tweetul este al reprezentantilor operatorului american Sprint, iar upgrade-ul la Android 2.1 va fi oferit in prima jumatate a lui 2010. Conform celor de la Gearlog, operatorul ar fi dorit sa isi tina secreta initiativa, dar scaparea pe web a lui Nexus Phone (Google Phone), care ruleaza Android 2.1, ar fi inlesnit anuntarea update-ului.

Daca HTC Hero este deja un terminal binecunoscut, sa aflam si cateva detalii despre Samsung Moment. Acest handset este un side slider, dotat cu tastatura full QWERTY, WiFi, GPS si un browser full HTML. Lista sa de specificatii include conectivitate 3G, o baterie Li-ion de 1440 mAh, care rezista pana la 5.5 ore in mod convorbire, un display AMOLED touch de 3.2  inchi si un slot pentru carduri microSD/microSDHC.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×