HTC Evolve, un tablet concept care ruleaza Android si foloseste un display OLED touch

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.879 ori
<b>HTC Evolve, un tablet concept care ruleaza Android si foloseste un display OLED touch</b>HTC se numara printre putinele companii care nu au facut inca valuri pe piata tableturilor, asa cum promit sa faca Apple, Dell, Microsoft sau Samsung in 2010. Din fericire, conceptele ne indeplinesc si dorinta de a vedea un tablet HTC, cum este cazul...

HTC se numara printre putinele companii care nu au facut inca valuri pe piata tableturilor, asa cum promit sa faca Apple, Dell, Microsoft sau Samsung in 2010. Din fericire, conceptele ne indeplinesc si dorinta de a vedea un tablet HTC, cum este cazul designului Evolve, din imaginile de mai jos.

Creat de designerul Timur Pinar, terminalul ruleaza OS-ul Android, vine cu un stylus si un display touchscreen OLED, plus o serie de taste laterale pre-programabile, cu functii extra. HTC Evolve este dotat cu un procesor Intel Atom, memorie SSD de 128 GB, 1.5 GB RAM, un skin customizat pentru Android si compatibilitate cu Chrome OS.

HTC Evolve

La bordul acestui tablet concept se afla 2 porturi USB 3.0, un port HDMI, un jack audio de 3.5 mm, o camera si un microfon, ideale pentru comunicarea video. Sa fie acest concept mai bun decat Apple Tablet?

HTC Evolve

HTC Evolve

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×