Samsung Nexus S lansat acum! Doar În spațiu, deocamdată... (Video)

Autor:  | Publicat în:  Google 1.734 ori
<b>Samsung Nexus S lansat acum! Doar În spațiu, deocamdată... (Video)</b>Se pare că Samsung Nexus S are mai multe șanse de a fi lansat pe Lună decât pe Pământ, după cum puteți vedea în clipul următor. în vreme ce smartphone-ul este programat să debuteze mâine în SUA prin lanțul de magazine Best Buy, iată-l...

Se pare căSamsung Nexus Sare mai multe șanse de a fi lansat pe Lună decât pe Pământ, după cum puteți vedea în clipul următor.în vreme ce smartphone-ul este programat să debuteze mâine în SUA prin lanțul de magazineBest Buy, iată-l deocamdată cum părăsește Pământul și se aventurează în cosmos.

O echipă de ingineri Google a dorit să afle cum se va comporta acest telefon odată ajuns la o altitudine de 32.000 de metri. Astfel, ei au înfășurat 7 handseturi Nexus S în material izolator și le-au lansat cu ajutorul unor baloane meteo către cer. Smartphone-urile erau activate și realizau capturi foto și video înregistrând și date și coordonate GPS pentru analiza ulterioară.

După încheierea experimentului terminalele au fost descoperite la locul aterizării nevătămate de această aventură aproape spațială.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×