Prima tabletă Orange disponibilă În România

1.667 ori
<b>Prima tabletă Orange disponibilă În România</b>Comunicat de presă: Prima tabletă Orange disponibilă în România București, 16 decembrie 2010. Orange lansează pe 16 decembrie prima tabletă sub marcă proprie la prețuri speciale. Orange Tablet poate fi achiziționată începând de la 99 de...

Comunicat de presă:

Prima tabletă Orange disponibilă în România

București, 16 decembrie 2010. Orange lansează pe 16 decembrie prima tabletă sub marcă proprie la prețuri speciale.

Orange Tablet poate fi achiziționată începând de la 99 de euro[1] împreună cu abonamentul Colibri 35, pe 2 ani. Pe lângă prețul accesibil al tabletei, prin abonament clienții beneficiază și de acces nelimitat la internet, 100 SMS/lună în rețea, opțiunea Happy Night (între 00:00 și 07:00), Cost Control și upload la viteză ridicată de până la 1.46 Mbps. Abonamentul permite și servicii de voce mobilă, iar tarifele pentru apeluri sunt cele standard: 0,146 euro/min în retea și 0,198 euro/min în alte rețele naționale. De asemenea, clienții primesc un bonus de 60 de minute de apeluri video în rețea și 30 MMS.

Orange Tablet are un ecran tactil de 7 inchi și oferă acces la aplicațiile din Android Market prin sistemul său de operare Android 2.1. Tableta le permite utilizatorilor să fie la curent cu ultimele știri din mass media sau din rețele sociale, precum Facebook sau Twitter. Totodată, este și un bun instrument de business. Aceasta permite aplicații web-based sau Android pentru vânzare, raportare sau gestiune a timpului și a resurselor.

Noua tabletă poate fi folosită și ca ramă foto digitală, ceas de birou sau ecran pentru vizionarea filmelor HD. Orange Tablet este ergonomică, datorită suportului mobil de susținere, fără a fi necesar un accesoriu suplimentar. în plus, este compatibilă cu MP3 , PCM, AMR, AAC, codecuri precum H.264, MPEG4 și include 2 camere video, o memorie internă de 8GB, plus un slot de card microSD.

„Suntem bucuroși să lansăm prima tabletă PC sub marcă proprie, mai ales pentru că Orange România este prima țară din grupul Orange care lansează acest produs. Suntem încrezători că îi vom încânta și pe clienții care își doresc o tabletă accesibilă.” a declarat Tudor Juravlea, Product Manager Orange România.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul www.orange.ro sau în magazinele Orange.

UPDATE: Tableta va fi disponibila de astazi in magazinele Orange shop si pe magazinul online.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×