Primul smartphone dual-core din lume confirmat oficial: LG Optimus 2X

Autor:  | Publicat în:  LG 1.524 ori
<b>Primul smartphone dual-core din lume confirmat oficial: LG Optimus 2X</b>După câteva săptămâni de speculații și apariții pe web, terminalul dual-core LG Star a fost anunțat oficial de către producătorul său. Smartphone-ul bazat pe platforma Nvidia Tegra 2 are acum un nou branding, fiind cunoscut drept LG Optimus...

După câteva săptămâni de speculații și apariții pe web, terminalul dual-core LG Star a fost anunțat oficial de către producătorul său. Smartphone-ul bazat pe platforma Nvidia Tegra 2 are acum un nou branding, fiind cunoscut dreptLG Optimus 2X.

în aceste condiții achiziționarea unui Samsung Nexus S nu mai pare atât de atractivă, știind că acest telefon urmează să fie lansat luna viitoare în Coreea și apoi în Europa. Nvidia Tegra 2 este o platformă system-on-a-chip, care oferă avantajele unui CPU dual core, performanțe ridicate și un consum redus de energie.

în plus, telefonul suportă playback HD video 1080p, streaming DLNA și ieșire HDMI. Iată cum arată lista sa oficială de specificații:

  • CPU: dual-core, Nvidia Tegra 2, 1GHz
  • Display: 4 inch, touchscreen, WVGA
  • Memorie: 8GB, microSD (până la 32GB)
  • Baterie: 1500 mAh
  • Camera: 8MP, 1.3MP frontală

Handsetul va sosi cu Android 2.2 Froyo la bord, dar va fi actualizat la Android 2.3 Gingerbread, de îndată ce acest lucru va fi posibil.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×