Samsung Nexus Two este de fapt un model Galaxy S? Handsetul acum in teste la FCC

2.294 ori
<b>Samsung Nexus Two este de fapt un model Galaxy S? Handsetul acum in teste la FCC</b>Dupa ce am aflat cu cateva zile in urma ca Google Nexus One va avea un urmas, Nexus Two si ca acesta va fi produs de Samsung, iata ca descoperim noi detalii despre acest smartphone. Intre timp, un telefon Samsung cu numele de GT-i9010 se afla in teste la...

Dupa ce am aflat cu cateva zile in urma ca Google Nexus One va avea un urmas, Nexus Two si ca acesta va fi produs de Samsung, iata ca descoperim noi detalii despre acest smartphone. Intre timp, un telefon Samsung cu numele de GT-i9010 se afla in teste la FCC, iar speculatiile afirma ca de fapt acesta ar fi Nexus Two.

E foarte posibil ca telefonul sa faca parte din seria Galaxy S, conform unor zvonuri recente, iar un hibrid dintre Nexus One si Galaxy S nu poate fi decat o veste buna. Se pare ca acest terminal va sosi cu un procesor de 1.2GHz, desi informatia nu a fost confirmata inca. Restul specificatiilor noului Nexus includ un display AMOLED de mari dimensiuni, o camera frontala si sistemul de operare Android 2.3 Gingerbread.

Debutul oficial al lui Samsung Nexus Two este programat pentru data de 8 noiembrie, cand toate misterele ce inconjoara acest model se vor lamuri. Aceasta va fi si ocazia perfecta pentru a afla in sfarsit ce versiune este Android Gingerbread, 2.3 sau 3.0, desi prima varianta este cea mai probabila.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile.ro dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×