Telefoane Windows Phone 7 gratuite pentru angajatii Microsoft... fiecare dintre cei 89.000 primeste unul!

Autor:  | Publicat în:  Windows Mobile 947 ori
<b>Telefoane Windows Phone 7 gratuite pentru angajatii Microsoft... fiecare dintre cei 89.000 primeste unul!</b>Microsoft sarbatoreste lansarea OS-ului Windows Phone 7 daruind fiecarui angajat al sau cate un handset bazat pe aceasta platforma software. Vestea vine de la Guy Gilbert, Senior Product Manager al Microsoft, el confirmand initiativa generoasa a...

Microsoft sarbatoreste lansarea OS-ului Windows Phone 7 daruind fiecarui angajat al sau cate un handset bazat pe aceasta platforma software. Vestea vine de la Guy Gilbert, Senior Product Manager al Microsoft, el confirmand initiativa generoasa a gigantului din Redmond intr-un interviu recent cu NetworkWorld.

La ora actuala Microsoft are in jur de 89.000 de angajati, echivalentul unui numar destul de mare de smartphone-uri puse in functiune simultan. Costul darniciei MS este de aproximativ 50 de milioane de dolari si suntem curiosi daca angajatii isi pot alege un anumit model WP7, sau trebuie sa se multumeasca cu o serie de alternative oferite de companie.

Microsoft a oferit recent alte 1000 de handseturi LG Optimus 7 dotate cu WP7 participantilor la evenimentul PDC si ne intrebam unde se va opri generozitatea companiei americane. Daca va mai amintiti, in iarna lui 2009 Google a oferit tuturor angajatilor sai handseturi Nexus One, cu ocazia petrecerii de Craciun, deci ideea celor de la MS nu este nici pe departe unica.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×