Samsung oferă o poziţie oficială asupra posibilului model nou Note 7 care a explodat în avion

2.468 ori
<b>Samsung oferă o poziţie oficială asupra posibilului model nou Note 7 care a explodat în avion</b>Deși Samsung a înlocuit terminalele-problemă Galaxy Note 7 ce soseau cu baterii defecte la interior, se pare că exploziile continuă în rândul handset-urilor. Cel mai recent caz de acest tip a fost când un posesor de Note 7 s-a trezit cu terminalul fumegân

Mulţi jurnalişti şi multe site-uri tech se grăbesc să propună o a doua rechemare de modele Galaxy Note 7 şi probabil o retragere finală a produselor, după ce un phablet de acest tip a luat foc şi a provocat evacuarea unui avion în această săptămână. Samsung ia poziţie şi oferă două declaraţii oficiale cu privire la acest subiect.

Şi asta în vreme ce încă un Note 7 presupus de nouă generație ar fi luat foc în Taiwan. De când au apărut problemele de gen operatorii de telefonie din SUA le permit clienţilor să îşi înlocuiască modelele Note 7 cu alte terminale gratuit. AT&T ar fi declarat oficial că ia în calcul oprirea completă a vânzării de handseturi de gen. Imaginea producatorului de smartphone ia lovitura dupa lovitura, se pare. 

Între timp Samsung a declarat cu privire la incidentul de la bordul avionului Southwest că nu se poate pronunţa până nu obţine device-ul şi constată identitatea sa. Sud coreenii colaborează cu autorităţile şi cu linia aeriană, încercând să recupereze terminalul şi să îl analizeze. Apoi tot Samsung a declarat că înţelege îngrijorarea operatorilor şi consumatorilor legat de noile modele Note 7.

De aceea promite că se va mişca rapid cu investigaţia pentru a afla cauza exploziei. Dacă chiar e vorba de un model nou atunci "paşii necesari vor fi urmaţi". Viitorul lui Note 7 atârnă de un fir de păr şi suntem la una sau două explozii de unităţi noi distanţă de retragerea finală şi cel mai mare eşec smartphone din istorie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×