Samsung oferă o poziţie oficială asupra posibilului model nou Note 7 care a explodat în avion

2.505 ori
<b>Samsung oferă o poziţie oficială asupra posibilului model nou Note 7 care a explodat în avion</b>Deși Samsung a înlocuit terminalele-problemă Galaxy Note 7 ce soseau cu baterii defecte la interior, se pare că exploziile continuă în rândul handset-urilor. Cel mai recent caz de acest tip a fost când un posesor de Note 7 s-a trezit cu terminalul fumegân

Mulţi jurnalişti şi multe site-uri tech se grăbesc să propună o a doua rechemare de modele Galaxy Note 7 şi probabil o retragere finală a produselor, după ce un phablet de acest tip a luat foc şi a provocat evacuarea unui avion în această săptămână. Samsung ia poziţie şi oferă două declaraţii oficiale cu privire la acest subiect.

Şi asta în vreme ce încă un Note 7 presupus de nouă generație ar fi luat foc în Taiwan. De când au apărut problemele de gen operatorii de telefonie din SUA le permit clienţilor să îşi înlocuiască modelele Note 7 cu alte terminale gratuit. AT&T ar fi declarat oficial că ia în calcul oprirea completă a vânzării de handseturi de gen. Imaginea producatorului de smartphone ia lovitura dupa lovitura, se pare. 

Între timp Samsung a declarat cu privire la incidentul de la bordul avionului Southwest că nu se poate pronunţa până nu obţine device-ul şi constată identitatea sa. Sud coreenii colaborează cu autorităţile şi cu linia aeriană, încercând să recupereze terminalul şi să îl analizeze. Apoi tot Samsung a declarat că înţelege îngrijorarea operatorilor şi consumatorilor legat de noile modele Note 7.

De aceea promite că se va mişca rapid cu investigaţia pentru a afla cauza exploziei. Dacă chiar e vorba de un model nou atunci "paşii necesari vor fi urmaţi". Viitorul lui Note 7 atârnă de un fir de păr şi suntem la una sau două explozii de unităţi noi distanţă de retragerea finală şi cel mai mare eşec smartphone din istorie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×