Samsung nu vrea să cumpere RIM, neagă orice zvon În această privință! Agonia canadienilor continuă...

1.261 ori
<b>Samsung nu vrea să cumpere RIM, neagă orice zvon În această privință! Agonia canadienilor continuă...</b>Ultimele luni nu au fost deloc bune pentru Research în Motion, compania canadiană care a creat telefoanele BlackBerry. De la incidente cu angajați beți, până la oameni care se calcă în picioare în Asia pentru a cumpăra un BlackBerry sau probleme...

Ultimele luni nu au fost deloc bune pentru Research în Motion, compania canadiană care a creat telefoanele BlackBerry. De la incidente cu angajați beți, până la oameni care se calcă în picioare în Asia pentru a cumpăra un BlackBerry sau probleme cu veniturile și vânzările companiei, RIM a trecut prin toate, inclusiv speculații de vânzare. S-a vorbit despre o preluare de către Microsoft și chiar de către Samsung recent. Problema e că Samsung a aflat de zvonuri și a afirmat tare și răspicat că nu are nici o intenție să cumpere RIM.

în prealabil acțiunile Research în Motion crescuseră cu peste 10% atunci când marile site-uri tech au publicat speculații cu privire la vânzarea companiei către sud-coreeni. și nu numai că Samsung nu vrea să cumpere producătorul tabletei PlayBook, ba chiar purtătorul de cuvânt al asiaticilor a declarat că Samsung nici nu a avut vreodată intenții de acest gen, deci totul a fost doar o speculație. Rămâne acum varianta celor de la Microsoft , care recent au apărut în ecuație, dar nu singuri, ci printr-un parteneriat cu Nokia, care va contribui la achiziția RIM.

și Amazon ar putea avea o miză aici, deși ei sunt văzuți mai degrabă drept favoriți să preia platforma webOS de la HP, care nu i-a găsit o utilizare eficientă. Sunt sigur că până la Nokia Connection 2012, în vară, atunci când vom vedea prima tabletă Nokia cu Windows 8 se vor descurca toate ițele și vom afla care va fi viitorul BlackBerry-urilor și al producătorului lor.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×