Samsung nu vrea să cumpere RIM, neagă orice zvon În această privință! Agonia canadienilor continuă...

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.087 ori
<b>Samsung nu vrea să cumpere RIM, neagă orice zvon În această privință! Agonia canadienilor continuă...</b>Ultimele luni nu au fost deloc bune pentru Research în Motion, compania canadiană care a creat telefoanele BlackBerry. De la incidente cu angajați beți, până la oameni care se calcă în picioare în Asia pentru a cumpăra un BlackBerry sau probleme...

Ultimele luni nu au fost deloc bune pentru Research în Motion, compania canadiană care a creat telefoanele BlackBerry. De la incidente cu angajați beți, până la oameni care se calcă în picioare în Asia pentru a cumpăra un BlackBerry sau probleme cu veniturile și vânzările companiei, RIM a trecut prin toate, inclusiv speculații de vânzare. S-a vorbit despre o preluare de către Microsoft și chiar de către Samsung recent. Problema e că Samsung a aflat de zvonuri și a afirmat tare și răspicat că nu are nici o intenție să cumpere RIM.

în prealabil acțiunile Research în Motion crescuseră cu peste 10% atunci când marile site-uri tech au publicat speculații cu privire la vânzarea companiei către sud-coreeni. și nu numai că Samsung nu vrea să cumpere producătorul tabletei PlayBook, ba chiar purtătorul de cuvânt al asiaticilor a declarat că Samsung nici nu a avut vreodată intenții de acest gen, deci totul a fost doar o speculație. Rămâne acum varianta celor de la Microsoft , care recent au apărut în ecuație, dar nu singuri, ci printr-un parteneriat cu Nokia, care va contribui la achiziția RIM.

și Amazon ar putea avea o miză aici, deși ei sunt văzuți mai degrabă drept favoriți să preia platforma webOS de la HP, care nu i-a găsit o utilizare eficientă. Sunt sigur că până la Nokia Connection 2012, în vară, atunci când vom vedea prima tabletă Nokia cu Windows 8 se vor descurca toate ițele și vom afla care va fi viitorul BlackBerry-urilor și al producătorului lor.

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×