Cât de bine te pricepi la muzică? Aplicația SongMix aduce pe iPhone un test de cultură muzicală (Video)

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 974 ori
<b>Cât de bine te pricepi la muzică? Aplicația SongMix aduce pe iPhone un test de cultură muzicală (Video)</b>încă o dată descoperim o aplicație interesantă dezvoltată în România și destinată terminalelor iOS. Este vorba despre SongMix, o aplicație disponibilă gratuit în App Store care are ca scop principal descoperirea muzicii, în combinație cu un...

încă o dată descoperim o aplicație interesantă dezvoltată în România și destinată terminalelor iOS. Este vorba despre SongMix, o aplicație disponibilă gratuit în App Store care are ca scop principal descoperirea muzicii, în combinație cu un joc care testează cultura utilizatorului. SongMix a fost creat de către NextRoot, companie al cărei co-fondator este Raul Andrișan, dezvoltator cu care Mobilissimo s-a întâlnit la evenimentul TiMo din Timișoara.

Aplicația pune la dispoziție 12 genuri muzicale, dintre care puteți alege și 3 moduri de joc. Rețineți că versiunea normală pe care o descărcați din App Store oferă doar 2 genuri și 1 mod de joc, dar cu un upgrade la versiunea Pro (0.79 euro) puteți obține toate cele 12 genuri și 3 moduri de joc. Softul vine cu integrare GameCenter, Facebook, Twitter și Last.Fm. Fiecare piesă pe care utilizatorul trebuie să o recunoască în timpul limită alocat este aleasă din topurile last.fm și este redată folosind preview-urile din iTunes.

SongMix vă oferă un mod Time Attack, în care trebuie să ghiciți cât mai multe melodii în 3 minute și va permite și să descoperiți melodii noi, pe care să le adăugați unei liste de cântece preferate. Aveți și opțiunea de a juca Arcade în varianta Pro a aplicației, în care aveți 3 "vieți" și gameplay teoretic nelimiat. Când greșiți 3 melodii s-au dus cele 3 vieți. Iată și un clip de prezentare pentru acest app:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×