Samsung obține trei premii EISA la categoriile smartphone camera, cameră foto și sistem audio multiroom

679 ori
<b>Samsung obține trei premii EISA la categoriile smartphone camera, cameră foto și sistem audio multiroom</b>Ca în fiecare an, iată că Agenția Europeană pentru Imagine și Sunet (EISA) și-a desemnat noi câștigători, Samsung fiind unul dintre producătorii ce a obținun trei astfel de premii la categoriile smartphone camera, cameră foto și sistem audio...

Ca în fiecare an, iată că Agenția Europeană pentru Imagine și Sunet (EISA) și-a desemnat noi câștigători, Samsung fiind unul dintre producătorii ce a obținun trei astfel de premii la categoriile smartphone camera, cameră foto și sistem audio multiroom. Printre dispozitivele premiate se numără Samsung Galaxy K Zoom, Samsung Smart Camera NX30 și sistemul Samsung M7 Multiroom.

Produsele mai sus menționate au primit aprecierea și recunoașterea juriului atât pentru funcțiile inovatoare, cât și pentru design-ul impresionant. Sunny Lee, președinte Samsung Electronics Europa, a declarat: „Ne străduim să inovăm constant și suntem determinați să aducem produse care să îi ajute pe utilizatori să-și îmbunătățească stilul de viață. Câștigarea mai multor premii EISA, acordate de un juriu atât de important, ne demonstrează nouă înșine că reușim să dezvoltăm dispozitive care îmbunătățesc cu adevărat experiențele consumatorilor noștri”.

Samsung Galaxy K Zoom

Aflați că EISA premiază anual produse ce combină tehnologia inovatoare, design-ul elegant, cât și funcțiile dorite de către utilizatori. Juriul ce acordă toate aceste premii este format din redactori de la peste 50 de reviste din segmentul electronice din 19 țări europene.

Samsung Smart Camera NX30

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×