HTC Butterfly 2 apare În fotografii hands-on la doar câteva ore de la evenimentul de lansare

Autor:  | Publicat în:  HTC 635 ori
<b>HTC Butterfly 2 apare În fotografii hands-on la doar câteva ore de la evenimentul de lansare</b>Anunțat oficial chiar acum câteva ore, HTC Butterfly 2 este un terminal cu dotări de top foarte atractiv, dar care din păcate nu ar putea ajunge pe cale oficială în mai multe regiuni. Odată cu lansarea acestui model, cei de la Engadget au avut...

Anunțat oficial chiar acum câteva ore, HTC Butterfly 2 este un terminal cu dotări de top foarte atractiv, dar care din păcate nu ar putea ajunge pe cale oficială în mai multe regiuni. Odată cu lansarea acestui model, cei de la Engadget au avut ocazia să întoarcă terminalul pe mai toate părțile, cât și să ne ofere primele impresii legate de acest model.

Printre specificațiile lui HTC Butterfly 2 se numără un display Full HD Super LCD de 5 inch, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 801 de 2.5 GHz, 2 GB memorie RAM, 16 sau 32 GB spațiu de stocare, un slot pentru carduri microSD, o cameră foto Duo de 13 megapixeli cu lentile 28mm și apertură f/2.0, cât și un senzor adițional pentru captură în adâncime.

HTC Butterfly 2

Mai primim o cameră foto secundară de 5 megapixeli, certificare IP57 pentru rezistență la apă și praf, difuzoare stereo duale BoomSound, o baterie de 2.700 mAh și sistemul de operare Android 4.4 KitKat. Din punct de vedere al design-ului, Butterfly 2 se aseamănă destul de mult cu One (M8), cât și cu varianta sa din policarbonat denumită One (E8).

HTC Butterfly 2

Deși mare parte dintre specificații par a fi foarte similare cu modelele reamintite mai sus, HTC Butterfly 2 aduce un upgrade binevenit la capitolul cameră foto. Astfel, în schimbul senzorului foto principal de 4 ultrapixeli, avem acum la dispoziție o cameră de 13 megapixeli, cât și celebrul senzor secundar ce ne ajută să alegem focusul după realizarea imaginilor. Se așteaptă ca Butterfly 2 să ajungă în Hong Kong, India, Malaezia, Singapore și Thailanda începând cu 2 septembrie.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×