Sistemul de răcire pe bază de lichid de pe Galaxy S7 Edge explicat în disecţia handsetului: nu include lichid propriu zis (Video)

5.717 ori
<b>Sistemul de răcire pe bază de lichid de pe Galaxy S7 Edge explicat în disecţia handsetului: nu include lichid propriu zis (Video)</b>Ca de obicei după o lansare de terminal mobil celebru urmează şi o clasică disecţie a sa, ocazie cu care &icirc;i vedem componentele şi aflăm ce face acel model să "ticăie". &Icirc;n cazul lui Samsung Galaxy S7 s-a discutat mult despre sistemul...

Ca de obicei după o lansare de terminal mobil celebru urmează şi o clasică disecţie a sa, ocazie cu care îi vedem componentele şi aflăm ce face acel model să "ticăie". În cazul lui Samsung Galaxy S7 s-a discutat mult despre sistemul său de "răcire pe lichid" şi azi aflăm mai multe despre el.

Canalul de YouTube JerryRigEverything a prezentat teste amănunţite ale lui Samsung Galaxy S7, printre care şi încălzirea ecranului cu bricheta, îndoirea telefonului sau zgârierea sticlei pe spate şi față. În clipul de mai jos îl vedem pe Galaxy S7 Edge dezasamblat şi aflăm cum se poate repara smartphone-ul. Cea mai grea parte e înlăturarea panoului de sticlă din spate fără a îl sparge.

Sistemul de răcire pe bază de lichid de pe Galaxy S7 Edge explicat în disecţia handsetului: nu include lichid propriu zis (Video)

Apoi componentele interne sunt destul de uşor de înlăturat, în ciuda faptului că unele sunt aproape imposibil de reparat sau înlocuit fără service, cum e cazul butonului Home. Jerry a tăiat mecanismul de răcire pe lichid, celebrul "heat pipe" şi nu a găsit lichid vizibil la interior. Acest mecanism e similar cu cel găsit pe Microsoft Lumia 950 XL, mai degrabă decât cel de pe Xperia Z5 Premium.

Înăuntrul acestui heat pipe se află cablaj din cupru care ajută la disiparea căldurii. Reţineţi că la Xperia Z5 Premium se vedea lichid la interiorul acestui heat pipe, iar unele funcţionează cu vapor în tandem cu firele din cupru. Nu uitaţi să priviţi tot clipul pentru a vedea interiorul lui Galaxy S7 Edge disecat cu atenţie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×