Samsung Omnia 2 si Omnia Pro, lansate in Olanda, in editii speciale

1.654 ori
<b>Samsung Omnia 2 si Omnia Pro, lansate in Olanda, in editii speciale</b>Samsung Omnia 2 si Omnia Pro au un debut foarte lent, smartphone-urile tocmai fiind lansate in Olanda, in cadrul unui eveniment special. Omnia 2 a fost lansat intr-o varianta speciala, Samsung Omnia Millionaire Pack 2. Pachetul special vine cu un...

Samsung Omnia 2 si Omnia Pro au un debut foarte lent, smartphone-urile tocmai fiind lansate in Olanda, in cadrul unui eveniment special. Omnia 2 a fost lansat intr-o varianta speciala, Samsung Omnia Millionaire Pack 2.

Pachetul special vine cu un accesoriu luxos, o carcasa din piele, 3 editii ale revistei Millionaire Magazine, o excursie la Londra sau un weekend la hotelul Hus ter Dun. In plus, clientii beneficiaza si de o intrare VIP la targul Millionaire si numeroase alte promotii. Pachetul Millionaire Omnia 2 este disponibil la pretul de 649 de euro.

Omnia Pro, care va fi mai degraba utilizat de oameni de afaceri cu adevarat "Millionaire" soseste la pretul de 549 de euro. Lista sa de specificatii include un un display rezistiv AMOLED touchscreen, cu diagonala de 3.5 inchi si rezolutie de 800 x 480 pixeli, tastatura full QWERTY, accelerometru, 256 MB RAM si o camera de 5 megapixeli cu autofocus si blitz LED.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×