Un iPhone furat a fost gasit cu ajutorul functiei "Find My iPhone"

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.210 ori
<b>Un iPhone furat a fost gasit cu ajutorul functiei "Find My iPhone"</b>Posesorii unui iPhone trebuie sa fie la curent cu faptul ca exista o functie numita "Find My iPhone", integrata in solutia MobileMe, oferita de Apple. Aceasta functie si-a dovedit utilitatea, atunci cand un ghinionist posesor al handsetului produs de...

Posesorii unui iPhone trebuie sa fie la curent cu faptul ca exista o functie numita "Find My iPhone", integrata in solutia MobileMe, oferita de Apple. Aceasta functie si-a dovedit utilitatea, atunci cand un ghinionist posesor al handsetului produs de Apple a fost jefuit, urmand apoi sa descopere locul unde se afla telefonul sau cu ajutorul lui "Find My iPhone".

Jaful a avut loc in oraselul Shadyside, din SUA, iar posesorul de iPhone a fost privat de cartile de credit, portofel si handset. Dupa ce s-a prezentat la politie, victima a  ajuns acasa si a activat functia "Find My iPhone", prin intermediul lui MobileMe. Aceasta a indicat faptul ca iPhone-ul sau se afla la un magazin local Walmart, unde cei 3 suspecti implicati in jaf au fost descoperiti, cu "prada" la purtator.

MobileMe poate fi activat chiar acum, pentru o perioada trial de 60 de zile, urmand apoi ca serviciul sa fie disponibil la pretul de 99 de dolari pe ani. Avantajele sale? Sincronizarea totala si performanta cu PC-ul, backupul tuturor datelor si continuturilor de pe iPhone, plus aceasta functie care va va gasi telefonul si pe... Luna.

Material Video Promovat

(Huawei P30 Pro Review, detalii aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×