Un iPhone furat a fost gasit cu ajutorul functiei "Find My iPhone"

2.243 ori
<b>Un iPhone furat a fost gasit cu ajutorul functiei "Find My iPhone"</b>Posesorii unui iPhone trebuie sa fie la curent cu faptul ca exista o functie numita "Find My iPhone", integrata in solutia MobileMe, oferita de Apple. Aceasta functie si-a dovedit utilitatea, atunci cand un ghinionist posesor al handsetului produs de...

Posesorii unui iPhone trebuie sa fie la curent cu faptul ca exista o functie numita "Find My iPhone", integrata in solutia MobileMe, oferita de Apple. Aceasta functie si-a dovedit utilitatea, atunci cand un ghinionist posesor al handsetului produs de Apple a fost jefuit, urmand apoi sa descopere locul unde se afla telefonul sau cu ajutorul lui "Find My iPhone".

Jaful a avut loc in oraselul Shadyside, din SUA, iar posesorul de iPhone a fost privat de cartile de credit, portofel si handset. Dupa ce s-a prezentat la politie, victima a  ajuns acasa si a activat functia "Find My iPhone", prin intermediul lui MobileMe. Aceasta a indicat faptul ca iPhone-ul sau se afla la un magazin local Walmart, unde cei 3 suspecti implicati in jaf au fost descoperiti, cu "prada" la purtator.

MobileMe poate fi activat chiar acum, pentru o perioada trial de 60 de zile, urmand apoi ca serviciul sa fie disponibil la pretul de 99 de dolari pe ani. Avantajele sale? Sincronizarea totala si performanta cu PC-ul, backupul tuturor datelor si continuturilor de pe iPhone, plus aceasta functie care va va gasi telefonul si pe... Luna.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×