Samsung Omnia va suporta software-ul G-Sensor

2.601 ori
<b>Samsung Omnia va suporta software-ul G-Sensor</b>Atat Samsung Omnia, cat si HTC Touch Diamond (si Touch Pro) incorporeaza accelerometre, dar noul software G-Sensor nu functiona decat pe terminalele HTC pana acum. Ei bine, iata ca acesta a fost portat si pe Omnia, de catre un developer. Daca ati cumparat...

Atat Samsung Omnia, cat si HTC Touch Diamond (si Touch Pro) incorporeaza accelerometre, dar noul software G-Sensor nu functiona decat pe terminalele HTC pana acum. Ei bine, iata ca acesta a fost portat si pe Omnia, de catre un developer.

Daca ati cumparat unul dintre handseturile HTC mentionate mai sus, stiti probabil ca aplicatia G-Sensor soseste cu terminalul si va permite sa ii calibrati accelerometrul cu ajutorul unui proces foarte simplu. Instalarea este de asemenea banala, fiind nevoie de doar un click, iar aplicatia in sine are 3 pasi principali.

Intai utilizatorul trebuie sa aseze telefonul pe o suprafata plata, apoi sa porneasca aplicatia G-Sensor si sa dea click pe optiunea "calibrate", selectand apoi "save calibration". Dupa acesti pasi, accelerometrul handsetului va fi perfect setat si gata de a fi utilizat in cele mai traznite aplicatii, printre care si jocuri bazate pe acesta. In ce priveste Samsung Omnia, mentionam faptul ca versiunea portata de software nu functioneaza perfect, existand ca de obicei temerile care insotesc un soft third party.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×