SanDisk anunta cardul de memorie de 16 GB pentru telefonul mobil (MicroSDHC si M2)

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 1.658 ori
<b>SanDisk anunta cardul de memorie de 16 GB pentru telefonul mobil (MicroSDHC si M2)</b>SanDisk Corporation, lider global in segmentul memorii flash a anuntat ieri lansarea pe piata a cardurilor de memorie microSDHC si&nbsp; (M2) de 16GB. Aceasta este cea mai mare capacitate de stocare externa pentru telefoanele mobile. Best Buy Mobile si...

SanDisk Corporation, lider global in segmentul memorii flash a anuntat ieri lansarea pe piata a cardurilor de memorie microSDHC si  (M2) de 16GB. Aceasta este cea mai mare capacitate de stocare externa pentru telefoanele mobile. Best Buy Mobile si Verizon Wireless sunt primele companii care ofera aceste produse. Cardurile de memorie au dimensiunea unei unghii si ofera utilizatorilor sansa de a stoca discografiile preferate si numeroase filme pe telefonul mobil.

In plus, astfel de carduri pun in evidenta functiile high definition ale camerelor telefoanelor, permitandu-le sa fotografieze si filmeze cu setarile la maxim, fara teama de a ramane fara memorie. Apoi, cardurile de memorie microSDHC de 16GB pot fi utilizate si pe alte terminale, de la camere video la GPS-uri, playere MP3 cu slot microSD, cum este cazul lui SanDisk Sansa.

Cardul SandDisk microSDHC de 16GB costa 99.99 dolari, in vreme ce varianta M2 costa 129.99 dolari, ele fiind disponibile din octombrie prin Best Buy Mobile si prin Verizon Wireless din noiembrie. Noile carduri SandDisk au o perioada de garantie de 5 ani, iar pentru mai multe informatii despre acestea puteti accesa urmatoarea adresa.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×