Samsung, Oppo și Huawei lucrează la un benchmark ultraperformant pentru terminale mobile

Autor:  | Publicat în:  Benchmark 958 ori
<b>Samsung, Oppo și Huawei lucrează la un benchmark ultraperformant pentru terminale mobile</b>După ce Samsung a fost acuzată că ar măslui rezultatele din benchmark-ul AnTuTu, nu știu câtă încredere putem avea într-un benchmark creat de această companie. Iată totusi că Huawei, Oppo, Samsung și alte câteva companii colaborează pentru...

După ce Samsung a fost acuzată că ar măslui rezultatele din benchmark-ul AnTuTu, nu știu câtă încredere putem avea într-un benchmark creat de această companie. Iată totusi că Huawei, Oppo, Samsung și alte câteva companii colaborează pentru a crea un benchmark ultrapeformant pentru terminalele mobile.

Noua alianță de companii se numește MobileBench și a fost creată în urma unei întruniri din Shenzhen, China. Broadcom și Spreadtrum se afla și ele printre firmele implicate aici. MobileBench va crea două aplicații: MobileBench și MobileBench-UX, pentru a evalua performanțele terminalelor mobile. MobileBench va fi o aplicație pentru mobil, care va monitoriza performanta RAM-ului, procesorului, memoriei și altele, oferind o imagine asupra hardware-ului de pe terminal.

Acesta va primi o notă și va fi comparat cu alte modele similare. MobileBench-UX va fi un software pentru PC, care va evalua performanțele UX atunci când terminalul e conectat via USB la PC. Alianța va lansa și o aplicație pentru consumatori, astfel încât ei să își testeze singuri telefoanele și tabletele.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×