Pregătiți de Nexus 5! Nexus 4 are o reducere de 300 de lei la eMAG.ro!

2.971 ori
<b>Pregătiți de Nexus 5! Nexus 4 are o reducere de 300 de lei la eMAG.ro!</b>Nexus 4 a început să aibă reduceri la toți retailerii importanți din lume, pe măsură ce ne pregătim de lansarea lui Nexus 5. și eMAG.ro se conformează trendului, oferind handsetul Google Nexus 4 la prețul de 1.399 lei, după o reducere de 300...

Nexus 4 a început să aibă reduceri la toți retailerii importanți din lume, pe măsură ce ne pregătim de lansarea lui Nexus 5. și eMAG.ro se conformează trendului, oferind handsetul Google Nexus 4 la prețul de 1.399 lei, după o reducere de 300 de lei.

E vorba aici despre modelul de 16 GB pe negru, acesta fiind terminalul pe care au debutat funcții că Photo Sphere sau widgeturile în lockscreen. Handsetul este dotat cu un procesor quad core Snapdragon de 1.5 GHz, cameră de 8 megapixeli cu bliț LED și captura video Full HD, plus cameră frontală de 1.3 MP.

Modelul măsoară 9.1 mm în grosime și se remarcă prin spatele său din sticlă, cu o înfățișare aparte. Terminalul cântărește 139 de grame și integrează o baterie de 2100 mAh, care asigură cam 15 ore de convorbiri 3G, adică mai mult decât iPhone 5S, dacă vreți un etalon. Avem la dispoziție și 16 GB memorie internă și 2 GB RAM.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×