Samsung P318+ telefonul de aur al Jocurilor Olimpice

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.764 ori
<b>Samsung P318+ telefonul de aur al Jocurilor Olimpice</b>Compania Samsung este implicata in organizarea Jocurilor Olimpice de la Beijing, prin participarea sa in cadrul departamentului de echipamente destinate comunicatiilor wireless. Astfel, nu suntem surprinsi sa vedem lansat pe piata un terminal branduit cu...

Compania Samsung este implicata in organizarea Jocurilor Olimpice de la Beijing, prin participarea sa in cadrul departamentului de echipamente destinate comunicatiilor wireless. Astfel, nu suntem surprinsi sa vedem lansat pe piata un terminal branduit cu ocazia acestui eveniment, cum este acest model P318+, versiunea imbunatatita a lui P318:

Aurul olimpic si-a facut loc si in invelisul terminalului, P318+ fiind suflat cu aur de 18 karate. Lasand la o parte aceasta caracteristica, telefonul nu are cine stie ce dotari tehnice, daca nu luam in calcul continuturile create cu ocazia Jocurilor Olimpice - wallpaper-uri, ringtone-uri si clipuri video. Stratul de aur ce acopera o parte a carcasei acestui model este probabil motivul pentru care pretul telefonului va fi destul de ridicat, totusi fanii cu dare de mana nu vor ezita sa cumpere unul dintre putinele gadgeturi cu logo-ul Jocurilor Olimpice pe el.

Designul lui P318+ nu este stralucit, acesta aducand mai degraba cu un calculator de buzunar, decat cu un terminal mobil, dar macar avem de-a face cu un telefon destul de subtire. Ca si in cazul a numeroase asocieri de companii producatoare de telefoane mobile cu marci celebre precum Hummer sau Levi's, acest gadget va fi cumparat in special pentru brandul pe care il poarta inscriptionat si pentru ca posesorul sau sa se poata mandri cu un telefon "fabricat" din aur.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×