Alta tentativa de distrugere a iPhone... acum cu pizza!

Autor:  | Publicat în:  Mobile fun 1.234 ori
<b>Alta tentativa de distrugere a iPhone... acum cu pizza!</b>Fanii terminalului de la Apple, care au devenit prea frustrati de intregul fenomen (si au prea multi bani de aruncat) vor prefera probabil sa distruga terminalul prin zdrobire. Exista totusi si utilizatori care prefera o distrugere mai lenta, prin...

Fanii terminalului de la Apple, care au devenit prea frustrati de intregul fenomen (si au prea multi bani de aruncat) vor prefera probabil sa distruga terminalul prin zdrobire. Exista totusi si utilizatori care prefera o distrugere mai lenta, prin murdarire sau zgariere cu cheia. Dati click pe urmatoarea imagine pentru a fi directionati la un clip care demonstreaza cum putem arunca o felie de pizza peste iPhone fara a-i murdari display-ul:

In cadrul clipului, este testat sistemul invisibleSHIELD, creat special pentru a proteja display-ul terminalului de la Apple de zgarieturi sau murdarire. Acest sistem consta in utilizarea unei foite protectoare, lipita de ecranul telefonului cu ajutorul unei solutii speciale. Dupa inlaturarea bulelor prinse intre foita si display veti vedea invisibleSHIELD "la lucru" in acelasi clip. Display-ul lui iPhone a fost intai zgariat cu cheia, timp de cateva secunde, in mod insistent si am putut observa ca datorita foitei protectoare, ecranul a ramas intact.

Apoi, temerarul realizator al clipului a turnat apa si a aruncat o felie de pizza peste iPhone, display-ul ramanand din nou intact si de data aceasta nepatat. Se pare ca invisibleSHIELD functioneaza destul de bine, dar ne intrebam daca va avea acelasi efect la o scapare a telefonului pe asfalt. Banuim ca se va inventa si un sistem anti-soc pentru iPhone, dar pana atunci apreciem stilul destul de amuzant in care este prezentata functionarea sistemului de protectie a display-ului in cadrul clipului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×