Motorola Q900 soseste in curand!

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.392 ori
<b>Motorola Q900 soseste in curand!</b>Motorola a oferit publicului noi imagini prin intermediul Gizmodo, cu terminalul pe care il va lansa in curand, Q900, cunoscut si sub numele de Zante. Acesta este si numele unei insule grecesti, dar consideram ca producatorul a facut o alegere inspirata,...

Motorola a oferit publicului noi imagini prin intermediul Gizmodo, cu terminalul pe care il va lansa in curand, Q900, cunoscut si sub numele de Zante. Acesta este si numele unei insule grecesti, dar consideram ca producatorul a facut o alegere inspirata, deoarece o astfel de denumire nu are si alte semnificatii, fapt subliniat si de Microsoft la "botezarea" playerului Zune.

Q900 include o tastatura glisanta, care va conferi stil terminalului si se pare ca datorita marimii acesteia vom reusi in sfarsit sa tastam fara a apasa alte butoane din greseala. Tastatura va avea 5 randuri si va fi standard, QWERTY, iar telefonul va include si un display QVGA TFT de 2.4 inch si 65.000 de culori. La capitolul dotari tehnice, Zante sta destul de bine, incluzand 128MB de RAM si un slot pentru carduri de memorie miniSD de pana la 2GB.

Terminalul suporta playback pentru fisiere audio in format MP3, WAV, MIDI, AAC, ACC+ si WMA, iar gamerii vor fi incantati sa afle ca Zante suporta si controllere destinate jocurilor. Optiunile la capitolul conectivitate sunt Bluetooth, iar pentru navigarea pe Internet, EDGE. Q900 va costa in jur de 270 de dolari si va fi disponibil din luna octombrie prin intermediul T-Mobile si Motorola.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×