Motorola Q900 soseste in curand!

1.440 ori
<b>Motorola Q900 soseste in curand!</b>Motorola a oferit publicului noi imagini prin intermediul Gizmodo, cu terminalul pe care il va lansa in curand, Q900, cunoscut si sub numele de Zante. Acesta este si numele unei insule grecesti, dar consideram ca producatorul a facut o alegere inspirata,...

Motorola a oferit publicului noi imagini prin intermediul Gizmodo, cu terminalul pe care il va lansa in curand, Q900, cunoscut si sub numele de Zante. Acesta este si numele unei insule grecesti, dar consideram ca producatorul a facut o alegere inspirata, deoarece o astfel de denumire nu are si alte semnificatii, fapt subliniat si de Microsoft la "botezarea" playerului Zune.

Q900 include o tastatura glisanta, care va conferi stil terminalului si se pare ca datorita marimii acesteia vom reusi in sfarsit sa tastam fara a apasa alte butoane din greseala. Tastatura va avea 5 randuri si va fi standard, QWERTY, iar telefonul va include si un display QVGA TFT de 2.4 inch si 65.000 de culori. La capitolul dotari tehnice, Zante sta destul de bine, incluzand 128MB de RAM si un slot pentru carduri de memorie miniSD de pana la 2GB.

Terminalul suporta playback pentru fisiere audio in format MP3, WAV, MIDI, AAC, ACC+ si WMA, iar gamerii vor fi incantati sa afle ca Zante suporta si controllere destinate jocurilor. Optiunile la capitolul conectivitate sunt Bluetooth, iar pentru navigarea pe Internet, EDGE. Q900 va costa in jur de 270 de dolari si va fi disponibil din luna octombrie prin intermediul T-Mobile si Motorola.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×