Samsung Pay este lansat oficial pe piața din SUA; vedem și un demo al serviciului de plăți

698 ori
<b>Samsung Pay este lansat oficial pe piața din SUA; vedem și un demo al serviciului de plăți</b>Odată cu lansarea lui Samsung Galaxy S6 și S6 Edge, compania sud-coreeană ne-a prezentat și Samsung Pay, versiunea proprie a unui sistem de plăți menit să rivalizeze la nivel global cu Apple Pay. Deși au trecut mai bine de c&acirc;teva luni de la...

Odată cu lansarea lui Samsung Galaxy S6 și S6 Edge, compania sud-coreeană ne-a prezentat și Samsung Pay, versiunea proprie a unui sistem de plăți menit să rivalizeze la nivel global cu Apple Pay. Deși au trecut mai bine de câteva luni de la debutul celor două telefoane, iată că abia acum și serviciul intră in funcțiune.

Disponibil pe terminalele S6, S6 Edge, S6 Edge+ și Galaxy Note 5, Samsung Pay reprezintă o metodă mult mai facilă de a realiza plăți în magazine. După cum putem vedea și în clipul demo de mai jos, pentru a plăti pentru un produs sau serviciu, tot ce avem de făcut este să securizăm acțiunea prin intermediul amprentei personale, după care să trecem telefonul pe lângă aparatul POS dotat cu cititor magnetic de carduri.

Totodată, Samsung Pay funcționează și prin NFC doar cu acele terminale de plată compatibile plasate în magazine. Serviciul în cauză tocmai ce a debutat pe piața din US, urmând ca pe viitor să îl putem utiliza și din Marea Britanie, Spania sau China.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×