Samsung pierde teren În fața rivalilor de la Apple chiar pe piața din Coreea de Sud

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.028 ori
<b>Samsung pierde teren În fața rivalilor de la Apple chiar pe piața din Coreea de Sud</b>Deși Samsung este în continuare cel mai mare producător de device-uri mobile din lume, știm deja faptul că generația actuală Galaxy S nu a fost primită atât de bine de către public, lucru care iată contribuie la o depreciere a cotei de piață...

Deși Samsung este în continuare cel mai mare producător de device-uri mobile din lume, știm deja faptul că generația actuală Galaxy S nu a fost primită atât de bine de către public, lucru care iată contribuie la o depreciere a cotei de piață chiar în țara natală, Coreea de Sud.

Prin intermediul unui nou raport de piață aflăm că principalul său rival Apple a înregistrat în perioada octombrie-noiembrie vânzări record ale terminalelor iPhone 6 și iPhone 6 Plus în Japonia și Coreea de Sud. Din câte putem remarca din graficul de mai sus, cota de piață Samsung a scăzut de la 60% la 46% în doar o singură lună.

în acest timp, Apple avea parte de o creștere importantă a cotei de piață în Coreea de Sud, mai precis o creștere de la 15% la 30%. Această situație o putem pune și pe seama faptului că noile terminale iPhone adoptă acum display-uri de mari dimensiuni, decizie care i-a făcut pe mulți cumpărători să aleagă Apple în detrimentul Samsung.

Luând în considerare această depreciere, celor de la Samsung nu le rămâne decât să ne impresioneze într-un mod spectaculos cu Galaxy S6, smartphone despre care se zvonește că ar fi construit de la zero fără a se adopta elemente de design din partea generațiilor precedente. Cum vedeți situația companiei sud-coreene în următoarele luni?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×