Aplicația oficială Dropbox pentru terminalele Windows Phone este acum disponibilă

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 733 ori
<b>Aplicația oficială Dropbox pentru terminalele Windows Phone este acum disponibilă</b>Deși Windows 10 a fost prezentat oficial aseară, vom mai avea ceva de așteptat până când această versiune va ajunge și pe telefoanele noastre. Cu toate acestea, posesorii de terminale Windows Phone 8.1 încă mai au parte de vești bune, un...

Deși Windows 10 a fost prezentat oficial aseară, vom mai avea ceva de așteptat până când această versiune va ajunge și pe telefoanele noastre. Cu toate acestea, posesorii de terminale Windows Phone 8.1 încă mai au parte de vești bune, un exemplu fiind lansarea aplicației oficiale Dropbox.

Această aplicație de stocare în cloud a fișierelor este acum disponibilă în magazinul de aplicații Windows Phone Store gratuit. Printre funcțiile pe care le primim se numără 2 GB spațiu de stocare gratis la înregistrare, accesarea fișerelor de pe orice device, cât și distribuirea acestora cu doar un simplu link.

De asemenea este prezentă și opțiunea prin care putem marca unele fișiere la favorite și astfel accesarea lor se poate face și în modul offline. Dropbox pentru Windows Phone poate fi descărcat de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×