Aplicația de mesagerie WhatsApp disponibilă acum și În varianta desktop

1.000 ori
<b>Aplicația de mesagerie WhatsApp disponibilă acum și În varianta desktop</b>O aplicație foarte populară de mesagerie este și WhatsApp, platformă ce a fost achiziționată de către Facebook anul trecut pentru suma de 16 miliarde de dolari. Aflați că această aplicație a primit o nouă funcție chiar astăzi ce ne oferă...

O aplicație foarte populară de mesagerie este și WhatsApp, platformă ce a fost achiziționată de către Facebook anul trecut pentru suma de 16 miliarde de dolari. Aflați că această aplicație a primit o nouă funcție chiar astăzi ce ne oferă posibilitatea de a răspunde mesajelor direct din browserul de pe PC/laptop.

Pentru a beneficia de această funcție tot ce va trebui să facem este să actualizăm aplicația din magazinul Google Play Store, respectiv Windows Phone Store. Ulterior, vom accesa site-ul web.whatsapp.com de pe desktop, iar din meniul de setări al aplicației de pe telefon vom alege WhatsApp Web, moment în care codul QR afișat în browser va fi scanat de device.

După urmarea acestor pași interfața și contactele din cadrul WhatsApp vor fi afișate pe web, conexiunea fiind realizată prin intermediul WiFi între telefon și PC/laptop. Noua funcție este disponibilă momentan pentru terminalele Android, Windows Phone, BB OS și Nokia S60.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×