Samsung plănuiește să lanseze flagship-ul Galaxy S5 În luna aprilie; va sosi cu scanner pentru iris

1.719 ori
<b>Samsung plănuiește să lanseze flagship-ul Galaxy S5 În luna aprilie; va sosi cu scanner pentru iris</b>Se pare că cei de la Samsung vor lansa următorul flagship, Galaxy S5 în luna aprilie și va dispune de un scanner pentru iris, tehnologie ce vine ca răspuns la senzorul de amprente integrat de compania Apple pe noul iPhone 5s. &nbsp; De asemenea, se...

Se pare că cei de la Samsung vor lansa următorul flagship, Galaxy S5 în luna aprilie și va dispune de un scanner pentru iris, tehnologie ce vine ca răspuns la senzorul de amprente integrat de compania Apple pe noul iPhone 5s.

De asemenea, se zvonește că Samsung Galaxy S5 va sosi împreună cu un gadget companion, ce se presupune a fi smartwatch-ul Galaxy Gear 2. Vicepreședintele companiei, Lee Young Hee, afirmă: “Vom anunța primul model flagship din acest an în luna martie sau aprilie, perioadă în care va avea loc și lansarea acestuia pe piață. Odată cu această lansare, vă puteți aștepta și la un succesor pentru Galaxy Gear”.

Potrivit celor din conducerea companiei, Samsung Galaxy S5 va veni cu un nou design, și nu cu unul asemănător generației S3-S4, smartphone-uri ce arată aproximativ la fel. Totodată, oficialii Samsung vorbesc despre Galaxy S5 ca fiind o întoarcere “la rădăcini”. Rămâne de văzut cum va arăta Samsung Galaxy S5 și când va sosi pe piață.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×