CES 2014: BLU lansează noi smartphone-uri și tablete la CES; ar putea ajunge și În România sub branding Allview

1.160 ori
<b>CES 2014: BLU lansează noi smartphone-uri și tablete la CES; ar putea ajunge și În România sub branding Allview</b>Compania chineză Blu, cunoscută în special datorită producătorului Allview care a importat smartphone-urile Blu și la noi în țară sub branding propriu, a lansat în cadrul show-ului CES 2014 o serie de noi produse din gama Life. Pe lângă...

Compania chineză Blu, cunoscută în special datorită producătorului Allview care a importat smartphone-urile Blu și la noi în țară sub branding propriu, a lansat în cadrul show-ului CES 2014 o serie de noi produse din gama Life. Pe lângă smartphone-urile prezentate, se pare că cei de la Blu au decis să intre și pe piața tabletelor odată cu lansarea modelului Life View Tab.

Tableta Life View Tab dispune de un display IPS de 8 inch, cu o rezoluție de 1024x768 pixeli, un procesor MediaTek quad-core de 1.2 GHz, camere duale de 5 megapixeli, 1 GB RAM, WiFi și conectivitate HSPA+. Device-ul măsoară 8.9 mm în grosime și va fi realizat din aluminiu. Life View Tab va fi disponibilă pe albastru sau alb și va costa doar 199$.

BLU Life One X

Life One X este un model ce integrează un display Full HD de 5 inch, un procesor MediaTek quad-core de 1.5 GHz, 2 GB RAM și 16 sau 32 GB de stocare. De asemenea, mai avem la dispoziție o cameră foto principală de 13 megapixeli cu senzor BSI, și o cameră foto secundară de 5 megapixeli. Life One X măsoară 8.6 mm, cântărește 133 grame și vine la pachet cu o baterie de 2000 mAh. La fel ca și tableta prezentată mai sus, și acest device va fi disponibil pe culorile albastru sau alb. Prețul lui Life One X va fi de 279$ (16GB), respectiv 299$ (32GB).

BLU Life One M

Life One M poate fi considerat o alternativă la One X, diferențele de specificații dintre acestea, fiind unele minore. Smartphone-ul echipează un display HD 720p de 5 inch, un procesor MediaTek quad-core de 1.5 GHz, 4 GB de stocare, și o cameră foto de 12 megapixeli cu senzor BSI și flash LED. Spre deosebire de One X, acest model dispune de o cameră foto frontală de 2 megapixeli. El măsoară 9 mm în grosime, cântărește 144 grame și va costa 199$.

BLU Life Play X

Pe lângă aceste smartphone-uri cu display-uri de 5 inch, cei de la Blu au lansat și alte 2 modele ce dispun de panouri HD de 4.7 inch. Primul dintre acestea este Life Play X, model ce dispune de un procesor MediaTek quad-core de 1.5 GHz, 1 GB RAM, 16 GB de stocare, o cameră foto principală de 8 megapixeli și una secundară de 2 megapixeli. Odată cu integrarea unui display mai mic, se pare că și grosimea s-a redus față de modelele din seria Life One. Acesta măsoară 7.9 mm în grosime, cântărește 125 grame și dispune de o baterie de 1800 mAh. Prețul lui Life Play X va fi de 219$.

BLU Life Play S

Ultimul device lansat, Blu Life Play S, beneficiază cam de aceleași specificații ca și modelul Life Play X, cu mențiunea că acesta va folosi un procesor MediaTek quad-core de 1.3 GHz și va avea o cameră secundară de 5 megapixeli. Terminalul măsoară 7.8 mm în grosime și cântărește 109 grame. Blu Life Play S va avea un preț de aproximativ 199$. S-ar putea ca aceste device-uri să fie aduse și pe plan local de către Allview în cursul acestui an, dar nu se știe nimic momentan..

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×