Samsung pornește o investigație ca urmare a raporturilor ce indică supraîncălzirea modelelor Note 7 înlocuite

1.221 ori
<b>Samsung pornește o investigație ca urmare a raporturilor ce indică supraîncălzirea modelelor Note 7 înlocuite</b>Așa cum aflați cu doar câteva zile în urmă, se pare că există deja utilizatori ai noilor modele Galaxy Note 7 ce susțin că și acestea vin cu probleme legate de baterie. Mai precis, chiar un raport marca Wall Street Journal dezvăluia faptul că bateriile

În urmă cu doar câteva zile vă informam despre faptul că problemele continuă pentru Samsung chiar și acum când s-a demarat programul de livrare a modelelor noi de Galaxy Note 7. Un raport marca Wall Street Journal ne dezvăluia faptul că aceste terminale pierd baterie rapid și se supraîncălzesc - motiv pentru care compania sud-coreeană ar fi început deja o nouă anchetă pentru depistarea cauzei ce duce la acest efect. 

Publicația de față a primit un răspuns din partea Samsung, și aflăm astfel că în acest moment a fost demarată o investigație în Coreea de Sud și SUA ca urmare a raporturilor ce indică supraîncălzirea phablet-ului chiar și la simple task-uri precum realizarea unui apel telefonic (după cum precizează un utilizator). De asemenea, există și informații ce indică pierederea rapidă a energiei pe aceste noi terminale ce au fost primite în cadrul programului de înlocuire. 

Rămâne acum ca firma sud-coreeană să depisteze problema ce cauzează supraîncălzirea handset-ului în perioada următoare, și ca utilizatorii ce întâmpină această situație să primească modele noi la schimb. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×