Samsung va transmite live conferinţa în care explică problemele lui Galaxy Note 7, pe 23 ianuarie

1.570 ori
<b>Samsung va transmite live conferinţa în care explică problemele lui Galaxy Note 7, pe 23 ianuarie</b>Acum câteva zile v-am informat și noi prin intermediul unui articol despre faptul că Samsung pregătește o conferință de presă pentru data de 23 ianuarie, zi în care va dezvălui care a fost de fapt problema ce a condus la exploziile terminalelor Galaxy

Vă informam aici legat de faptul că Samsung a realizat în sfârşit o listă coerentă cu problemele lui Galaxy Note 7 şi e gata ca ea să ajungă şi la urechile publicului pe 23 ianuarie. Azi aflăm că respectivul anunţ va veni sub forma unei conferinţe organizate la acea dată şi transmisă prin live stream.

E total atipic pentru o mare companie să ţină o conferinţă de asemenea anvergură şi să o transmită şi live pentru a explica problemele unui produs, nu pentru a prezenta unul nou. Pe de altă parte, publicul trebuie asigurat că totul este bine şi orice a fost în neregulă cu Note 7 a fost remediat şi nu vor fi probleme şi pe Galaxy S8. Samsung a promis că va anunţa "cauza exactă a incidentelor Note 7" şi un plan de "îmbunătăţire a calităţii".

După luni de investigaţii vom afla dacă e vina designului cu muchii şi colţuri curbate care a constrâns bateria, dacă e vina vreunui partener Samsung sau pur şi simplu a fost o serie de coincidenţe neplăcute. O să fim cu ochii pe respectivul anunţ, pentru că orice tehnologie revoluţionară a bateriei prezentată acolo, ar putea fi şi un indiciu legat de Galaxy S8.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×