Samsung postează Încă un teaser pentru Galaxy S III, face aluzie la fanii Apple considerați o turmă de oi

2.092 ori
<b>Samsung postează Încă un teaser pentru Galaxy S III, face aluzie la fanii Apple considerați o turmă de oi</b>Samsung a postat în acest weekend pe web o numărătoare inversă, despre care aflați detalii pe forumul nostru, pe care am speculat despre ce ar fi vorba. Din păcate speculațiile nu s-au adeverit și în loc să vedem prima imagine cu Samsung Galaxy...

Samsung a postat în acest weekend pe web o numărătoare inversă, despre care aflați detalii pe forumul nostru, pe care am speculat despre ce ar fi vorba. Din păcate speculațiile nu s-au adeverit și în loc să vedem prima imagine cu Samsung Galaxy S III tot ce am primit a fost încă un teaser, de această dată unul video.

Site-ul tgeltaayehxnx.com http://www.tgeltaayehxnx.com/ s-a dovedit a fi de fapt o anagramă pentru The Next Galaxy, acolo unde vedeți acest clip, care are și o referire răutăcioasă la fanii Apple. Aceștia sunt considerați oi la finalul clipului, care include și imagini frumoase cu galaxii... și cam atât. Sunt puțin dezamăgit de acest teaser Samsung, atât de calitatea clipului, cât și de lipsa sa de originalitate. Putea foarte bine să ne mai țină în suspans compania sud-coreeana și nu era nici o problemă.

iPhone

Rețineți și că înainte că numărătoarea inversă să ajungă la zero, cei de la Slashgear au investigat și au descoperit directoarele site-ului misterios tgeltaayehxnx.com și ce fișiere conțin acestea. Din păcate era vorba doar despre literele colorate cu albastru care în anagramă dau The Next Galaxy. Aflați și că acesta este un teaser pentru produsul prezentat de Samsung în cadrul unui eveniment special (Unpacked) la Londra, pe 3 mai. încă nu e clar dacă pe 3 mai îl vom vedea pe Galaxy S III sau o nouă tableta, eventual ambele. Nici nu e clar dacă Galaxy S III va fi modelul prezentat sau Galaxy S îI Plus.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×