Skype iese din beta, disponibil acum pe Windows Phone În varianta full (Video)

1.295 ori
<b>Skype iese din beta, disponibil acum pe Windows Phone În varianta full (Video)</b>Faimosul client VOIP Skype a fost disponibil pe Windows Phone în varianta beta încă de la anunțul său de la Mobile World Congress, iar astăzi iese din faza de test și este disponibil în versiune finisată. Puteți descărca varianta full din...

Faimosul client VOIP Skype a fost disponibil pe Windows Phone în varianta beta încă de la anunțul său de la Mobile World Congress, iar astăzi iese din faza de test și este disponibil în versiune finisată. Puteți descărca varianta full din Marketplace chiar acum, dacă sunteți posesori de terminale Windows Phone.

Aflati că Skype are 200 de milioane de utilizatori și acoperă cam toate platformele de pe piață, de la Android la iOS, Symbian, computere, laptopuri cu Mac și Windows și chiar și televizoare compatibile. Puteți folosi Skype via conexiuni 3G și WiFi (4G dacă sunteți într-o țară care dispune de așa ceva). Creatorii lui Skype afirma că a luat în calcul feedback-ul obținut după lansarea versiunii beta din februarie și rezultatul este nouă aplicație. Printre funcțiile noi incluse se număra apelarea video în mod portret, administrarea contactelor mai eficientă, care include și posibilitatea de a invita persoane, de a accepta invitații, a bloca contacte și a le debloca.

Skype pentru Windows Phone este disponibil în 18 limbi, care nu includ și pe cea romană deocamdată. Aplicația este gratuită și necesită minim Windows Phone 7.5 Mango instalat pe telefon. Printre smartphone-urile pe care a fost testat softul, fiind găsit compatibil se număra Nokia Lumia 710, Lumia 800, Lumia 900, HTC Titan, HTC Radar, Samsung Focus S și Samsung Focus Flash. Voi ați încercat Skype pe Windows Phone?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×