Samsung postează numărătoarea inversă până la lansarea lui Galaxy S6 şi linkul de live streaming

Autor:  | Publicat în:  Samsung 817 ori
<b>Samsung postează numărătoarea inversă până la lansarea lui Galaxy S6 şi linkul de live streaming</b>După ce am aflat aşteptările şi pregătirile colegului Claudiu Sima pentru MWC 2015, e momentul să vedem şi care sunt pregătirile marilor companii. Samsung, spre exemplu a postat o numărătoare inversă pentru eveniment şi un link către live...

După ce am aflat aşteptările şi pregătirile colegului Claudiu Sima pentru MWC 2015, e momentul să vedem şi care sunt pregătirile marilor companii. Samsung, spre exemplu a postat o numărătoare inversă pentru eveniment şi un link către live stream.

Postarea Samsung vine după o serie de teasere misterioase, care par a indica o formă curbată a handsetului. Evenimentul Unpacked va avea loc pe 1 martie, în această duminică, iar colegul Claudiu Sima se va afla la faţa locului pentru a ne relata noutăţile legate de Galaxy S6. Numărătoarea inversă este acum la 3 zile şi 22 de ore, deci live streamul va începe la ora 18:30, dacă am calculat corect.

Tot la acest eveniment ar trebui să îl vedem şi pe Galaxy S6 Edge, care în mod bizar a început să primească tot mai multe teasere în ultima vreme, ba chiar şi pagini de precomanda la o serie de operatori din State. Am o bănuială personală, deşi poate nefondată, că până la urmă vom avea un Galaxy S6 care îşi asumă riscuri şi soseşte direct cu o margine curbată sau două, deci nu vom avea două modele noi lansate.

Pur şi simplu prea multe teasere se axează pe acea curbă... Există şi posibilitatea că Galaxy S6 să aibă o margine curbată a ecranului, iar S6 Edge două. Totul va fi clarificat pe 1 martie în Barcelona.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×