Spy Shop Black Friday 2017

Cutii misterioase Motorola sosesc în diferite redacţii cu o nouă generaţie de telefon Moto E la interior

Autor:  | Publicat în:  Motorola 636 ori
<b>Cutii misterioase Motorola sosesc în diferite redacţii cu o nouă generaţie de telefon Moto E la interior</b>Motorola pornea o campanie de teasing&nbsp;inedită săptăm&acirc;na trecută, atunci c&acirc;nd anunţa că publicaţiile tech vor primi cutii misterioase &icirc;n data de 25 februarie. Ziua a venit şi pachetele au sosit, ele ascunz&acirc;nd la...

Motorola pornea o campanie de teasing inedită săptămâna trecută, atunci când anunţa că publicaţiile tech vor primi cutii misterioase în data de 25 februarie. Ziua a venit şi pachetele au sosit, ele ascunzând la interior nouă generaţie a telefonului Moto E, dar şi un ambalaj inedit.

Noul Moto E este un smartphone de buget, care adopta un display mai mare decât predecesorul său şi vine cu suport pentru conectivitate 4G LTE, o cameră de 5 MP în spate şi o baterie de 2390 mAh. La bord avem şi un procesor Qualcomm Snapdragon 410, iar terminalul va costa 120 de dolari în versiunea 3G şi 150 de dolari în cea LTE. Handsetul rulează Android 5.0 Lollipop într-o versiune stock şi poate fi personalizat cu diferite accesorii şi porţiuni de carcasă.

Motorola Moto E 2015

Motorola a inclus şi funcţii speciale aici, precum Moto Display pentru notificări şi Moto Migrate pentru a migra datele de pe un terminal folosit anterior pe cel nou. Noul Moto E va fi vândut în peste 50 de ţări chiar începând de azi. Mi se pare foarte drăguţ că acele cutii care au ajuns în redacţii, au un fel de "teatru de păpuşi" inaintru, în care e mimata o lansare oficială, cu scaune colorate, podium de prezentare şi un mic prezentator de carton.

Motorola Moto E

Aşa se face buzz!

▶▶▶ Sony Xperia XZ1 la 2.591 lei ◀◀◀
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×