Samsung postează un teaser cu "puterea lui 5" și noi iconuri TouchWiz

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.235 ori
<b>Samsung postează un teaser cu "puterea lui 5" și noi iconuri TouchWiz</b>Prima oară când am văzut interfața lui Galaxy S5 și noul TouchWiz a fost prin intermediul unei scăpări a lui @evleaks cu mai bine de o lună în urmă. Acum iată că și Samsung ne prezinta noile iconuri din interfața sa prin intermediul unui...

Prima oară când am văzut interfața lui Galaxy S5 și noul TouchWiz a fost prin intermediul unei scăpări a lui @evleaks cu mai bine de o lună în urmă. Acum iată că și Samsung ne prezinta noile iconuri din interfața sa prin intermediul unui teaser.

Sub motto-ul "puterea lui 5", evenimentul Unpacked de peste mai puțin de 2 săptămâni e probabil cel care ne va aduce o nouă generație de telefon Galaxy S. Iconurile sunt foarte rotunjite și au un design plat pe care și Jony Ive ar fi gelos. Observați că în dreptul fiecărui nume de aplicație se afla un 5, pentru a ne reaminti insistent despre ce handset e vorba.

Samsung postează un teaser cu "puterea lui 5" și noi iconuri TouchWiz

Sunt oferite și indicii cu privire la funcțiile de pe noul Galaxy S, fie că e vorba de socializare, fitness, intimitate, deci probabil un Knox mai bun și viteză, deci un CPU de top. Avem și funcții legate de călătorii, explorare/Curiosity și divertisment, deci probabil jocuri și aplicații. Vom afla mai multe pe 24 februarie și cu puțin noroc ne vom afla acolo, la eveniment!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×