Sony Xperia Z2 (Sirius) ajunge În vizită la Comisia Federală de Comunicații (FCC)

Autor:  | Publicat în:  Sony 856 ori
<b>Sony Xperia Z2 (Sirius) ajunge În vizită la Comisia Federală de Comunicații (FCC)</b>Potrivit unor informații sosite din Japonia, se pare că următorul flagship Sony, și anume Xperia Z2 (Sirius) a ajuns în vizită la Comisia Federală de Comunicații (FCC) cu numărul de serie PM-0745-BV. &nbsp; Acesta a obținut pe 10 februarie...

Potrivit unor informații sosite din Japonia, se pare că următorul flagship Sony, și anume Xperia Z2 (Sirius) a ajuns în vizită la Comisia Federală de Comunicații (FCC) cu numărul de serie PM-0745-BV.

Acesta a obținut pe 10 februarie certificare pentru diferite frecvențe de comunicare mobilă, cât și pentru Wireless LAN și Bluetooth. De asemenea, s-au regăsit și unele informații cu privire la frecvența RFID, ce corespunde pentru NFC.

Sony Xperia Z2 (Sirius) va dispune de o baterie neînlăturabilă Lithium Polymer, Android 4.4.x KitKat, un procesor Qualcomm Snapdragon 800 MSM8974AB tactat la 2.3 GHz și un display Full HD de 5.2 inch cu rezoluție 1920x1080 pixeli.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×